Concursuri ocupare posturi

ANUNŢ pentru organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, de INGINER, la Laboratorul de Calitatea Apei din cadrul A.B.A. Buzău-Ialomiţa – Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova

          Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova, instituţie publică de interes naţional, fără personalitate juridică, cu sediul în Ploieşti, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 308, Jud. Prahova, organizează concurs, pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuţie vacante, pe perioadă nedeterminată de Inginer din cadrul Laboratorului de Calitatea Apei − Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova (1 post).

Anunt concurs INGINER LCA

 

Anuntul va fi sters automat la data: 1 June 2024.

Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița organizează examen de promovare în grade sau trepte profesionale, după cum urmează: Promovarea de pe postul de inginer grad profesional Bază / gradația 3 pe postul de inginer grad profesional III/ gradația 3, în cadrul Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița, Serviciul G.M.P.R.A.

Anunt privind rezultatele examenului de promovare proba scrisa

Anunt si calendar examen de promovare – Inginer

Anuntul va fi sters automat la data: 20 April 2024.

Administrația Națională “Apele Române”/ Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița/ Sistemul de Gospodărire a Apelor Călărași organizează examen de promovare în grad profesional, după cum urmează: Promovarea de pe postul de Inginer gradul profesional debutant/gradație 0 pe postul de Inginer gradul profesional bază/gradaţia 0, în cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Călărași, Compartimentul S.S.M./S.U./P.S.I.

Anunt privind rezultatele examenului de promovare proba scrisa- proba practica- interviu

ANUNȚ ORGANIZARE EXAMEN DE PROMOVARE

Anuntul va fi sters automat la data: 2 June 2024.


  • ACASĂ
  •  / 
  • CONCURSURI OCUPARE POSTURI