ANUNȚ PUBLIC PRIVIND EMITEREA ACTULUI DE REGLEMENTARE REVIZUIT

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Buzău – Ialomița anunță publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul ,,Reducerea riscului la inundații în BH Ialomița aval de acumularea Pucioasa – Componenta II BH Prahova  amplasat în localitățile, Aluniș, Ștefești, Vărbilău, Drăgănești, Râfov, Dumbrăvești, Telega, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Gura Vitioarei, Dumbrava, Păulești, Blejoi, Sinaia și Băicoi din județul Prahova.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Prahova, din strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 306, Ploiești și la sediul ABA Buzău-Ialomița, strada Bucegi, nr. 20 bis, în zilele de Luni – Vineri, între orele 9,00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/ .

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Prahova, din strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 306, Ploiești, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.